Woensdagmiddagschaak in Zoetermeer

De leden van Promotie Zoetermeer breiden uit met een extra wekelijkse schaakmiddag. Een mooie kans voor liefhebbers die naast reguliere competitie op hun club graag in ontspannen sfeer extra schaakpartijen spelen. 

Iedere woensdagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur zijn schakers uit de Haagse- en Rotterdamse schaakregio van harte welkom om mee te spelen. We starten op woensdag 14 september 2022.
Er worden twee partijen op een middag gespeeld tegen wisselende tegenstanders. De indeling wordt gemaakt ook basis van de ranglijst en de speelsterkte. De middagen zijn geschikt voor spelers met een rating tussen 1200 en 2000.

We starten met vier woensdagen: 14, 21, 28 september en 5 oktober. Je bent vrij te kiezen op welke woensdagen je meespeelt. Als de opkomst voor iedereen interessant blijkt, breiden we daarna de kalender verder uit.

Wil je op genoemde woensdagen meespelen, meld je dan aan bij Ton Morcus via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Deelname is kosteloos, bij vaste deelname wordt slechts een eenmalig bedrag van € 8,- gevraagd.

De speellocatie is: Buurthuis 't Span, Sullivanlijn 31, 2728BR te Zoetermeer. Er is ruimte voor maximaal 50 schakers. Er is een gezellig bar aanwezig voor een hapje en een drankje.

Tot snel.

Inloggen