Simultaan Anish Giri tijdens Noteboom toernooi op 25 februari

We hebben het geprobeerd; de simultaan van Anish Giri niet laten samenvallen met een speelronde. Maar aangezien de meeste mensen op zondagavond naar huis willen na de prijsuitreiking, dachten we dat we het beter op zaterdagavond konden houden. Om 19:00 gaat het spektakel beginnen. Er zijn 30 plekken, waarvan 10 voor jeugdigen (t/m 18 jaar). De jeugd betaalt niets. Senioren betalen 20 euro voor een stoeltje. Naast de deelnemers maakt Stichting Topsport Leiden deze simultaan mogelijk. Deelnemers krijgen na het toernooi een foto (digitaal) toegestuurd.
Behalve in een simultaan spelen is het mogelijk om Giri uit te dagen voor een snelschaakpartij, na afloop van de simultaan (vanaf ca. 22:00 uur). Speeltempo is 3 minuten tegen 2 voor Anish. Het tarief is gelijk aan dat van de simultaan. Wil je Anish vaker uitdagen, dan kan dat ook. Vraag naar de mogelijkheden. Anish blijft in elk geval tot 23:00 uur.
Verder signeert Anish enkele exemplaren van zijn boeken; My Junior Years in 20 games, en After Magnus. Als je een gesigneerd boek wilt reserveren, dan kan dat. De boeken worden aangeboden (tarief 14,95) door De Beste Zet. De oplage van beide is beperkt dus als je een leuk aandenken aan het 77e Noteboom wilt overhouden, dan is reserveren aanbevolen.
Aanmelden voor de simultaan, het snelschaken of het reserveren van een gesigneerd boek kan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Volgorde van plaatsing geschiedt volgens de aloude methode: eerst komt, eerst maalt. Je krijgt een bevestiging per e-mail.
Sommige mensen denken dat het makkelijk is om remise te maken tegen Anish – ik daag ze graag uit om het eens te proberen! Zaterdag 25 februari, aanvang 19:00 uur, in de lounge naast de speelzaal. Kom je ook? Het wordt een gezellige avond!

Het 77e Noteboom wordt gehouden van 24 tot en met 26 februari. Zie de site van LSG voor meer informatie.

Inloggen