Zaterdag 24 februari Flynth-Utile Dulci-Tulpentoernooi in Oude Wetering.

Liefhebbers van het schaakspel hebben de mogelijkheid om op zaterdag 24 februari aanstaande mee te doen aan het jaarlijkse rapidschaaktoernooi van SV Utile Dulci uit Roelofarensveen/Oude Wetering. 

Met dank aan de Flynth-accountantsgroep kan ook de 35e jubileum-editie van ons voorjaarstoernooi doorgang vinden.

Bij rapidschaak krijgen de deelnemers 25 minuten bedenktijd per persoon per partij. Zij zullen worden ingedeeld in groepen van 6 spelers, waarbij voor iedere groep 2 prijzen plus een wisselbeker beschikbaar zijn. Indeling gaat op basis van speelsterkte, zodat iedereen voor deze prijzen in aanmerking komt. Daardoor is het toernooi interessant voor zowel de geoefende clubschaker, als de thuisschaker.

Dus iedereen die zaterdag 24 februari gezellig wil schaken kan zich aanmelden bij Jan Borst op nummer 071-3313774 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname kost € 8,- en aanvang is 10.00 uur.

En uiteindelijk zullen er alleen maar winnaars zijn, want G.C. Huigsloot zorgt er voor dat alle deelnemers na afloop van het toernooi een mooie bos tulpen mee naar huis kunnen nemen!

Speelzaal

De Diamantvink
Weteringlaan 16
2377 XN Oude Wetering

Inloggen