Webmaster LeiSB stopt ermee

Na ongeveer 12 jaar stop ik als Webmaster LeiSB.
Redenen daarvoor zijn een erg drukke baan, het klimmen der jaren en vooral de moeizame communicatie met de voorzitter van de LeiSB.

Het vak van webmaster houdt niet alleen in het plaatsen van (vrij schaarse) kopij, maar ook onderhoud en uitbouw van het CMS Joomla en het beantwoorden van velen vragen.
Wat betreft de vragen over de Competitie, deze hadden altijd aan de Competitieleider Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gesteld moeten/kunnen worden.
Vragen mbt de Website, cq verzoeken tot het plaatsen van kopij kunnen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. gesteld blijven worden, ik zal deze forwarden naar onze voorzitter.

Ik zal mijn programmatuur blijven ondersteunen, indien gewenst door de LeiSB en tegen het bekende zeer vriendelijke tarief.
Dus vragen over de werking van o.a. de Verenigingsadministratie en de Competitieprogrammatuur zullen beantwoord blijven, binnenkort zal ik daar het email adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor aanmaken.
Leur Software Buro, lang voordat ik lid werd van de LeiSB bedacht, what's in a name..

met vriendelijke groeten
Ben de Leur
LSB

 

Inloggen