Za. 10 feb 2024: "Open HSB-snelschaakkampioenschap voor clubteams"

De Delftsche SchaakClub (DSC) organiseert - namens de Haagsche Schaakbond (HSB)– voor de zesde keer het open HSB-snelschaakkampioenschap voor clubteams. Dit toernooi is toegankelijk voor viertallen van alle verenigingen.

Zaterdag 10 februari 2024
duWo Denksportcentrum
Zusterlaan 14, Delft
Aanmelden tot 10:30 uur
Aanvang: 10:45 uur
Prijsuitreiking: ± 17:00 uur

Speeltempo
3 minuten per persoon plus 2 seconden per zet.


Systeem
Toernooi voor viertallen (een reserve is toegestaan) waarbij ieder in de voorronde een partij, en in de finale twee partijen tegen dezelfde tegenstander speelt.
Voorronde: vier groepen van 8 teams, waarna de eerste twee teams van elke groep speelt in finalegroep A, nummer 3 en 4 in finalegroep B, 5 en 6 in finalegroep C en 7 en 8 in finalegroep D.


Prijzengeld:
Drie teamprijzen per groep:
1 e prijs groep A: € 100,-
1 e prijs groep B, C en D: € 60,-
Het beste HSB-team wint minimaal een prijs van € 100,-, en er zijn prijzen voor de topscorers van de groepen.


Aanmelden:
Het inschrijfgeld bedraagt € 20,- per team en dient aan de zaal betaald te worden. Aanmelden kan tot en met donderdag 8 februari 2024, bij voorkeur per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , onder vermelding van: naam vereniging, namen van alle spelers en hun KNSB-rating. De zaal biedt capaciteit aan maximaal 32 teams, meldt u daarom op tijd aan. Inschrijven aan de zaal is niet mogelijk!


Meer info is te vinden op www.delftseschaaksite.nl/toernooi/hsbsnelschaakteams/ 


Tot ziens op zaterdag 10 februari a.s. in het duWo Denksportcentrum!
Voor vragen of suggesties, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inloggen

Het inloggen is t.b.v.
alle secretarissen van de LeiSB om de verenigingsgegevens bij te werken