Mededeling van de competitieleider

Regionale competitie Leidse Schaakbond opgeschort

 
 
Gezien de genomen maatregelen waardoor Nederland in een gedeeltelijke lockdown situatie terecht is gekomen ben ik genoodzaakt ook de regionale competitie LeiSB op te schorten. 
 
Amateurwedstrijden zijn verboden. Het aantal reisbewegingen wil men zoveel mogelijk beperken tot de hoogst noodzakelijke. Ook de Leidse Schaakbond gaat hierin mee.
 
Als de genomen maatregelen een positief effect hebben op het aantal besmettingen dan mogen we wellicht verwachten dat in week 46 of 47 (9-11-2020 of 16-11-2020) er weer ruimte ontstaat om competities te hervatten.
 
Mocht dat zo zijn dan begint de competitie met ronde 2 volgens het schema dat u heeft ontvangen en zoals inmiddels op de site van de Leidse Schaakbond is gepubliceerd.
 
De wedstrijden uit de eerste ronde zal ik dan herplannen in de resterende competitieperiode. Ik zal zoeken naar geschikte speeldatums vanaf het eerst mogelijke speelmoment. Een en ander in overleg met de deelnemende verenigingen.
 
 
De teamopstellingen ontvang ik graag zoals eerder aangegeven per medio volgende week woensdag 21 oktober 2020. Mochten zich naderhand nog mutaties voordoen dan kunnen die uiteraard, zolang de competitie nog niet is gestart worden doorgegeven.
 

 

 
 
De wedstrijdleider LeiSB; Eric Fraikin

 

 

Inloggen